Hemma igen på söndag

"Tidigt" i morgon torsdag åker jag till Nässjö. På fredagen blir det Motala, där jag förhoppningsvis kan möta upp mamma + systrar för att åka vidare till Marocko och Strömsätter där Anneli bor. Vi ska nämligen sköta Annelis djur (katter, får, häst, papegojor, kaniner, höns och kycklingar) medan hon är borta över helgen. Det lär bli underbart, för det var det i alla fall förra gången, då vi var där en hel vecka! Jag funderar på om jag ska ta med mig datorn eller inte ... Det är ändå bara ca två dygn vi blir där.


Fördelar med att ta med datorn:
- Kan lyssna på min musik
- Kan kolla film eller nån rolig serie på kvällarna
- Kan chatta, blogga, kolla FB m.m.
- Kan lägga in bilder jag tar, och direkt ladda upp dem nånstans

Nackdelar med att ta med datorn:
- Bagaget blir märkvärt tyngre och otympligare (denna borde räknas som två)
- Jag riskerar att något händer datorn på resan (den känner sig tryggare hemma)
- Jag missar naturen lite grann, eftersom det är lätt att fastna vid datorn
- Man kan ju vända på det så att jag är mer fri utan datorn.


Äh, vad sjutton, jag klarar mig en helg utan dator! Jag har ju musik på mobilen.


Nåväl, nu ska jag göra mig klar, för jag ska till mormor och morfar. Jag och mormor ska nämligen baka nötklickar och skurna nötkakor. Mums vad gott, och kul med för den delen.

I kväll blir det, som vanligt på onsdagar, discospinning. Woho :D 


Todeloo!


I <3 Fry



Fry: "B: a nail! Final answer!"

Onödig dag? ;)

Change of plans hit och dit, bla bla bla ...

Förutom att kolla på Futurama i dag har jag faktiskt varit ute och promenerat i minst en timme, handlat och lagat mat, städat och diskat, lärt mig spela en ny låt på piano, tjurat i flera timmar, chattat med folk och sett en film (eller ok, jag håller på att se en film just nu: The Bucket List).

Mina fötter är trötta och kalla. Mina händer är bara kalla, likaså nästippen. Min rygg gör ont för att jag jämt sitter så jobbigt krokigt när jag sitter vid datorn, för att jag inte har något bra bord och stolar. Mitt blod should be back to normal by now (efter gårdagens "partande"), men ändå funderar jag på att gå på Stairs konsert i natt, klockan 01.00. De är sjukt bra! På köpet får jag dessutom träffa min Sofia och massa andra människor jag gillar. Problemet är att inträdet kostar, men också att jag är så himla trött, och på myshumör snarare än festhumör. Gah! Vill, vill inte, vill, vill inte, vill? Jag har ändå två timmar på mig att bestämma mig. Vi får se, helt enkelt. 

Helst av allt hade jag tittat på en mysig/rolig film (eller de sista avsnitten av Futurama!) tillsammans med någon eller några, druckit ett glas vin (eller cola eller vatten eller varför inte te?), och bara haft det bra. Nu har jag i och för sig haft en oväntat bra kväll on my own, så jag ska inte klaga. Har dock bara tre avsnitt kvar nu av de som släppts!!! ...och några filmer ;) Sen dröjer det till 21:a november innan nästa släpps. 

Jag tror jag är like kär i Fry. I alla fall så kär en människa kan bli i en seriefigur :)




Awh <3

Vote red ;)

En vacker dag då jag och mina kompisar träffade Lars Ohly (V). Härligt!





Lars Ohly och Mikael!





Cajsa och Ohly :)





Ohly och en lurig jag :)

RSS 2.0