Detta har hänt

Eller snarare "bl.a. detta har hänt" ;) Orkar och vill inte skriva allt. Så det så.


Jag kom just på att en blogg är som en vän som alltid är där och lyssnar när man behöver den. Inte konstigt att alla svenskar är så bloggiga av sig; alla ensamma, ensamma svenskar ...

Jag skriver oftast privata inlägg, för att komma ihåg saker. Japp, så dåligt minne har jag! Det andra jag skriver och publicerar är ju ändå inte av intresse för så många, tror jag. Vet inte ens vilka som läser det här, för det är ju sällan någon som kommenterar.


I alla fall.
Igår var jag i Stockholm på konsert. Jeff Beck spelade och det var GRYMT. Ljuset var breathtaking; ljudet likaså. Jeff Beck är också fantastiskt bra, så klart. Annars hade det ju inte varit någon idé med maffigt ljus och ljud. Genomsnittsåldern lär dock ha varit på 50+, men det var väl underbart! Publiken bestod typ av 80 % gubbar, 15 % tillhörande fruntimmer och 5 % övriga (däribland jag!). Jag fick dessutom en mycket trevlig stolsgranne. Och bakom mig satt en gubbe som var jätterolig att lyssna på när han pratade. När förbandet, Fatboy, skulle spela sa han "NÄ-Ä, är det rockabilly så GÅR jag!!! Det ser ju ut som det i alla fall. Det är så kasst att jag vill spy på dem allihop. Rockabilly är bara massa..." och så satt han där och babblade i en kvart om hur dåligt och "lånat" det var. Underhållning indeed.

Efter konserten åkte jag buss tillbaka till Örebro och var framme klockan två på natten. Snacka om att jag längtade efter min säng medan jag promenerade genom den decimetertjocka snön, från resecentrum och hem! Jag blev dessutom jagad av en ilsken snöplog, på gångbanan!!! ;) Blev skraj och hoppade åt sidan när han vägrade sakna ned trots att han närmade mig hastigt. Usch då. Men i Stockholm var det minsann bara slask! Ugh, som om det vore bättre ...


I kväll har jag tränat, som vanligt på onsdagar. Grymt härligt och roligt pass, som vanligt med Pierre. Nu är jag seg och trött och glad, som vanligt efteråt. Ja, onsdagsträningen är en vana jag gärna behåller!

Nu ska jag försöka få i mig något att äta. Till det blir det två avsnitt av "halv åtta hos mig" följt av en film som verkar riktigt rolig: Scott Pilgrim vs The World. Tack för det tipset, Bengan. Ska bli kul att se!


God natt folks.

RSS 2.0